Kaboutersport

Een combinatie van kaboutervoetbal en kleutergym

Kleuters doen niets liever dan hollen, springen, klimmen, gooien of vangen.  Om in een veilige omgeving te leren spelen en bewegen zijn wij daarom in samenwerking met SportVereniging Vledder gestart met kaboutersport.

Soepel leren bewegen en spelen
Tijdens de kleutertijd vindt bij kinderen de grootste ontwikkeling van de motoriek plaats. Daarom is het belangrijk om juist dan veel aandacht te besteden aan het soepel leren bewegen. Zowel buiten op het voetbalveld als binnen in de zaal. Een goed motorisch fundament vormt immers niet alleen de basis voor elke sport, maar geeft ook zelfvertrouwen en inzicht in eigen kunnen. Bovendien is bewegen belangrijk om overgewicht te voorkomen.

Een combi van kaboutervoetbal en kleutergym
Ga je op voetbal of kies je voor gym? Voor kleuters maakt dat eigenlijk niet zoveel uit; als ze zich maar kunnen uitleven en motorisch goed ontwikkelen. Daarom hebben wij gekozen voor een samenwerking met sportvereniging SV Vledder. Tot de herfstvakantie sporten de ‘kabouters’ heerlijk buiten. Vervolgens gaan ze tot 1 april de zaal in om daarna weer lekker buiten verder te gaan met hun kaboutersport. De trainers zijn Ruud van Erp en Raymond Griekspoor van BEW en Erin Bouwhuis van Sportvereniging Vledder. Kaboutersport is er voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 6 jaar.
 

Lijkt kaboutersport je leuk?
Neem dan contact op met Harmen Woudenberg. Tel: 06 -16047848

Ben je na contact enthousiast en wil je lid worden vul dan het aanmeldformulier in en mail deze naar onze ledenadministratie of vul het formulier en breng deze bij Harmen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Harmen Woudenberg
Koorncamp 16 in Vledder

 

Tijden en trainers


Trainers BEW
Ruud van Erp
Raymond Griekspoor
 

Trainer SV Vledder
Erin Bouwhuis
 

Training BEW

Tot aan herfstvakantie:
Dinsdag 18:30 - 19:30 uur

1 april tot aan Zomervakantie
 Dinsdag 18:30 - 19:30 uur
 

 Training SV Vledder

In de Spronk
25 oktober - 1 april
Dinsdag 17:00 - 18:00 uur

Kledingsponsor

logo-kenonz

Balsponsor 
Streekslagerij Huisman