Joshua Huisman nieuwe trainer bij vv BEW

Vanaf het seizoen 2024/2025 zal Joshua Huisman de nieuwe trainer zijn van vv BEW. Huisman volgt Harmen Woudenberg op, die de afgelopen twee seizoenen aan het roer stond bij de club. Onder Woudenbergs leiding stond het eerste elftal het afgelopen seizoen bijna het hele seizoen op de eerste plaats, maar wist de promotie naar de 4e klasse jammer genoeg net niet te realiseren. Het bestuur van vv BEW is verheugd met de komst van Huisman en kijkt uit naar een succesvolle samenwerking.

Joshua Huisman heeft de afgelopen jaren diverse (trainers)functies bekleed bij vv d'Olde Veste. Dit wordt zijn eerste uitdaging als hoofdtrainer in de senioren A-categorie, een stap waar hij zelf erg naar uitkijkt. Zijn enthousiasme en gedrevenheid worden als grote aanwinsten gezien voor het team.

Met de aanstelling van Huisman hoopt vv BEW weer bovenin mee te kunnen draaien in de 5e klasse. De club streeft ernaar om onder zijn leiding de promotie naar de 4e klasse alsnog te realiseren in het komende seizoen. Het bestuur heeft veel vertrouwen in de nieuwe trainer en kijkt vol optimisme naar de toekomst.